Internationaler Online – Wettbewerb “Ukraine bist du”

Internationaler Online - Wettbewerb "Ukraine bist du"Stadt- und Landesbibliothek Lwiw (Ukraine) organisiert einen Internationaler Online – Wettbewerb “Ukraine bist du”.
Der Wettbewerb ist für die Kinder mit den ukrainischen Wurzeln gedacht, die im Schulalter sind und außerhalb der Ukraine leben.

Die Fragen (in Ukrainisch) zum internationalen Online – Wettbewerb entnehmen Sie hier.

International online-competition “Ukraine is you”
The competition is aimed at developing and supporting the relations with Ukrainian diaspora, the popularisation of Ukrainian children’s books and reading, establishing and strengthening cultural dialogue with a communites of Ukrainian language and culture around the world.
The competition will have several rounds
Quiz round will be focused on literature, history, culture, ethnography of Ukraine
The competition is made for elementary and high school students.
The answers to the questions are accepted in Ukrainian.
The answers to the first round questions are accepted till 31 December 2015.
We offer to your attention the questions of the first round.

Die Übersetzung in Deutsch folgt.